top of page
newbornbaby

Portfolio

Newborn

Een mooie herinnering aan de allereerste dagen van jullie baby'tje​

Voor een newbornsessie kan je terecht in mijn kleine, gezellige studio. Een newbornsessie wordt best gepland tijdens de zwangerschap. Ik houd dan een plekje vrij in de agenda zodat de shoot gepland kan worden in de eerste levensweken van je kindje. Van zodra je bevallen bent kan je mij best zo snel mogelijk iets laten weten. 

Een newbornsessie duurt 2 à 3 uurtjes. Hoewel dat volledig afhangt van het verloop. Het is dus geen probleem als je kindje net moet eten, verschoont moet worden of nood heeft aan knuffels. Hier wordt voldoende tijd voor gemaakt. We volgen het ritme van je baby'tje. Tijdens het maken van de foto's kan je baby'tje gewoon rustig slapen. Ik forceer niets, en fotografeer de mooiste beelden en details. 

Ik houd van een natuurlijke setting en gebruik daarom voornamelijk witte tinten en natuurlijke materialen. In de studio zijn leuke pakjes & broekjes aanwezig. Je hoeft dus zelf niets mee te brengen, tenzij je zelf iets hebt dat je graag op de foto wil. 

De sessie omvat: 

 infobrochure
 shoot in lekker warme studio
 gebruik accessoires & props
 selectie & nabewerking
 beveiligde online galerij met bestelmodule
 digitale download alle foto's in hoge resolutie

 

Werkwijze

01. Aanvraag shoot
Een photoshoot kan je boeken door het contactformulier in te vullen en door te sturen of door mij een mailtje te sturen.
Heb je nog vragen, dan hoor ik dat graag. 


02. De voorbereiding
Fijn dat je voor mij als fotograaf gekozen hebt. We bespreken een datum en uur. Na betaling van het voorschot is je plekje defintief.

03. Dag van de shoot
Yes, het is eindelijk zo ver. Alles staat voor jullie klaar en ik doe mijn best om er alles uit te halen voor een mooie reeks foto's.

04. Bewerken en afleveren
Ik selecteer en bewerk jullie foto's. Binnen 2 weken na afspraak ontvang je van mij de link naar je online fotogalerij. Daaruit kunnen jullie je foto's downloaden en mooie fotoproducten bestellen.

bottom of page